Kiemelt hírdetések
Telkek
89,000,000 Ft.
Bővebb információ
Nyaralók
42,000,000 Ft.
Bővebb információ
Családi házak
115,000,000 Ft.
Bővebb információ
Panorámás ingatlanok
72,000,000 Ft.
Bővebb információ

Nyitóoldal

Üdvözöljük weboldalunkon! A Balaton déli partján, Budapestről az M7-es autópályáról lehajtva az első balatoni településen, Balatonvilágoson állunk rendelkezésre szolgáltatásainkkal.

A község fekvéséből adódóan három megye találkozik itt /Veszprém / Somogy és Fejér/, a település határos ezáltal Siófok és Enying városokkal, valamint Balatonfőkajár, Balatonakarattya községekkel, Balatonkenese nagyközséggel.
Az állandó lakónépesség száma: 1368 fő, 2200 ingatlanból kb. 400 szolgál állandó lakosok otthonául. Nyáron több ezer a szabadságukat , a nyaralást itt töltők száma.
A Balaton medre itt homokos, a vízminőség kiváló, a vízmélység sekély, több száz méteren biztonságosan élvezhető a ?magyar tenger? a gyermekek, illetve az úszni nem tudók számára is.
Balatonvilágosról részletesen, rendezvényeire, a szolgáltatások körére is kiterjedően tájékozódhat Balatonvilágos weboldalán.

Balatonvilágos egyik legszebb részén, a Balaton keleti medencéjére teljes panorámát kínáló ún. magas parton /közvetlenül a kerékpárút mellett/ lévő családi házunkban, Posta  u. 7. szám alatt kialakított irodánkban az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a 2001-ben alapított családi vállalkozásunk.:

Az irodánkat megbízó ügyfeleink ingatlanjait - lakóház, lakás, hétvégi ház, építési telek, üzlet, gyümölcsös, stb. - kínáljuk szíves figyelmükbe.
Kérjük amennyiben Ön értékesíteni kívánja a tulajdonában álló ingatlanát, akkor a fent megjelölt telefonszámok valamelyikén szíveskedjen tájékoztatást kérni tőlünk szerződéses feltételeinkről.
Ezt követően, amennyiben azokat az Ön számára elfogadhatónak tartja, tiszteljen meg bennünket bizalmával, és igyekszünk az ingatlanára potenciális vevőt keresni.

Kérjük, amennyiben Ön kikapcsolódásra - a rohanással teli hétköznapok után, közben, nyugodt, barátságos környezetben való pihenésre vágyik ; ennek érdekében az e feltételeket teljes mértékben kínáló Balatonvilágoson, a környező települések valamelyikén ingatlant kíván vásárolni, tekintse át kínálatunkat. Az Ön elképzeléseinek, elvárásainak megfelelő jellemzőkkel rendelkező, az érdeklődését felkeltő ajánlat esetén kérjük hívjon bennünket az elérhetőségeink bármelyikén.

A vásárolni kívánt ingatlanra vonatkozó konkrét elképzelés esetén . vagy amennyiben kínálatunkban ilyet nem talál, megkeressük az óhajtott jellemzőkkel, adottságokkal bíró ingatlant.
Az ingatlankínálaton túlmenően az Egyéb hírdetések menüpont alatt szörf, hajó, lakóautó , lakókocsi és motorok stb. választéka található. Ezentúl közzétehető általunk minden sporteszközzel, vízi járművel kapcsolatos hirdetés, ami a balatoni nyaralással, kikapcsolódással, sporttal, túrázással összefügg. Mindezt a részletek /pl. technikai/ telefonos egyeztetését követően sporttársi, illetve baráti áron, egyszóval térítésmentesen tesszük.